Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Έδειξε τα… δόντια της η Καραχάλιου (vids)

Έδειξε τα… δόντια της η Καραχάλιου (vids)

Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεκίνησε εξαιρετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας στη Γένοβα της Ιταλίας, παρά το γεγονός πως οι άνεμοι για ακόμη μία ημέρα δεν ήταν στο… πλευρό των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα η 23χρονη, ύστερα από μόλις μία κούρσα στα Laser Radial βρίσκεται στην τρίτη θέση με 2 β.π. Στην ίδια κατηγορία μετέχουν και οι Ναταλία Ταμβακίδου που βρίσκεται στην 56η θέση με 29 β.π. και ποινή στον αγώνα και η Αθανασία Φακίδη που είναι στην 67η θέση με 35 β.π. χωρίς να καταφέρει να τερματίσει.

Στα Laser οι άνεμοι δεν επέτρεψαν στους ιστιοπλόους να κάνουν κάποια κούρσα, καθώς ήταν ιδιαίτερα ασθενείς. Έτσι οι πρωταθλητές μας παρέμειναν στην στεριά, με τον Τάσο Παναγιωτίδη να είναι στην 69η θέση με 34 β.π., τον Αντώνη Μπουγιούρη στην 87η με 44 β.π., τον Μάριο Καραδήμα στην 101η με 51 β.π. και Δημήτρη Παπαδημητρίου στην 109η 57 β.π.

Στα 49er οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στέλιος Νούτσος βρίσκονται στην 55η θέση με 53 β.π., ύστερα από τρεις ιστιοδρομίες (24,(29),21).

Στα Nacra 17 το πλήρωμα των Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλη Πατενιώτη δεν μπόρεσε να κάνει κάποια κούρσα, καθώς ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός παρά την προσπάθεια που έγινε. Έχουν χάσει τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες και μέχρι στιγμής βρίσκονται στην 40η θέση με 24 β.π. (24,24).

Την ίδια ώρα και τα 470 των γυναικών έμειναν δεμένα με τις Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου να αποφασίζουν να τρέξουν στην… στεριά.