Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Μεγάλη η… Εβδομάδα στο σκοπευτήριο

Μεγάλη η… Εβδομάδα στο σκοπευτήριο

Τις βαλίτσες τους για την Κίνα ετοιμάζουν σήμερα τα αδέλφια Κορακάκη και ο προπονητής τους Τάσος Κορακάκης. Η Άννα και ο Διονύσης θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής που θα αρχίσει στις 23 Απριλίου στο Πεκίνο. Οι πρωταθλητές μας θα φύγουν αύριο (19/4) από την Ελλάδα και θα περάσουν όλες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σε… αγωνιστικούς ρυθμούς στο σκοπευτήριο.   

Στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας θα πάρουν μέρος κορυφαίοι σκοπευτές από όλο τον κόσμο. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης θα βρεθεί για άλλη μία φορά μαζί με τον αδελφό της μπροστά από τον στόχο καθώς θα πάρουν μέρος και στο μικτό (10 μ. αεροβόλο πιστόλι, 25/4). Στο πρώτο όπλο που θα αγωνιστεί στην Κίνα η πρωταθλήτριά μας θα είναι το αεροβόλο πιστόλι 10 μ. (24/4), θα ακολουθήσει ο αγώνας στο μικτό και στις 27 και 28 Απριλίου θα πάρει μέρος στο σπορ πιστόλι. Ο Διονύσης θα αγωνιστεί στο ατομικό στις 27 Απριλίου.

Στη διοργάνωση της Κίνας θα υπάρξουν και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Άννα Κορακάκη έχει, ήδη, κατακτήσει την πρόκριση, και, τώρα, θα προσπαθήσει να το πετύχει και ο Διονύσης Κορακάκης.