Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Προχωρά η κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου Βόλου

Προχωρά η κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου Βόλου

Η κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου του Βόλου βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην πραγματοποίησή της, καθώς η μελέτη για το… σπίτι του Χρήστου Βολικάκη προχωράει με αμείωτους ρυθμούς.

Η μελέτη για την κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου Βόλου εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκριση στην εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνου Αγοραστού. Το έργο θα κατασκευαστεί απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο στη Νέα Ιωνία, πίσω από το Κλειστό Κολυμβητήριο, σε οικόπεδο σαράντα περίπου στρεμμάτων που παραχώρησε ο Δήμος Βόλου. Η μελέτη είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός τόνισε: «Όπως ανακοινώσαμε πριν λίγες ημέρες προχωράμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού αθλητικού έργου τόσο για την πόλη του Βόλου όσο και γενικότερα για τη Θεσσαλία. Το πρώτο βήμα πραγματοποιείται με την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του Ποδηλατοδρομίου Βόλου. Στο έργο αυτό διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών και των αθλητών και προχωρούμε γρήγορα τις διαδικασίες προκειμένου να το αποδώσουμε το συντομότερο δυνατό στους αθλητές».