Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ H Καραχάλιου νίκησε την άπνοια (pic & vid)

H Καραχάλιου νίκησε την άπνοια (pic & vid)

Οι ασθενείς άνεμοι συνεχίζουν να δυσκολεύουν τη ζωή των ιστιοπλόων που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γένοβας. Σήμερα, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αυξήθηκε ελάχιστα η ένταση και έτσι μπόρεσαν να γίνουν κάποιες κούρσες. Την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς κάνει η Βασιλεία Καραχάλιου, που βρίσκεται στην πρώτη τριάδα.

Στα Ράντιαλ γίνεται… ναυμαχία. Ύστερα από τέσσερις κούρσες οι τρεις πρώτες έχουν τους ίδιους βαθμούς ποινής (5). Ανάμεσα σε αυτές και η «δικιά» μας, η Βασιλεία Καραχάλιου (2, 2, (5), 1). Η Αθανασία Φακίδη είναι 33η ( (35), 15, 21, 7) και η Ναταλία Ταμβακίδου 60η ( (29), 27, 19, 26).

Το ποστ της διοργάνωσης στο twitter:

Στα Λέιζερ Στάνταρντ ξεχωρίζει ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης, ο οποίος, ύστερα από επτά κούρσες, «οδηγεί» τον στόλο με 25 β.π. Ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 42ος (7 κούρσες), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 47ος (6 κούρσες), και ο Τάσος Παναγιωτίδης 87ος (7 ιστιοδρομίες).

Στα 470, και ύστερα από τέσσερις ιστιοδρομίες οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής είναι 10οι (3 (28), 5 28) και οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Γιάννης Ορφανός 32οι ( (45), 15, 42, 6). Στις γυναίκες (4 κούρσες), οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 30ες ( (30), 30, 14, 26).

Στα 49άρια, οι Παναγιώτης Καμπουρίδης – Στέλιος Νούτσος, ύστερα από εννέα ιστιοδρομίες, βρίσκονται στην 61η θέση.

Στα «Nacra 17», οι Σοφία ΜπεκατώρουΜιχάλης Πατενιώτης χρησιμοποιούν τη διοργάνωση για να δοκιμάσουν τον εξοπλισμό τους και για να κάνουν δυνατές προπονήσεις απέναντι σε κορυφαίους του κόσμου. Οι πρωταθλητές μας δεν πήραν μέρος στις δύο πρώτες κούρσες, εξαιτίας της παρουσίας τους στη Λωζάνη στην παρουσίαση της διοργάνωσης Star Sailors League, και, έτσι, δεν είχαν ελπίδες για να διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα. Έχουν διεξαχθεί επτά κούρσες και βρίσκονται στην 41η θέση.

Video από τα Nacra

  • Στη Γένοβα δεν έχουμε παρουσία μόνο σε αθλητές. Ο Παναγιώτης Μαυρογεώργης είναι επικεφαλής στις καταμετρήσεις και η Μαρίνα Ψυχογιού μέλος της Επιτροπής Αγώνων.