Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Λάμψη “αστεριών” στο “EGO White Tower” (pics & vid)

Λάμψη “αστεριών” στο “EGO White Tower” (pics & vid)

“Μαγικές” εικόνες, με πρωταγωνιστές 1.090 αθλητές και αθλήτριες, μικρούς και μεγάλους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού, “πλημμύρισαν” το Σάββατο (04/05) το Δ.Α.Κ. Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου”, όπου φιλοξενήθηκε με τεράστια επιτυχία το “EGO White Tower Gym Festival 2019”, η νέα μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α., τον Δήμο ΚορδελιούΕυόσμου, την Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΜητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., ενώ παράλληλα αποτέλεσε μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος “Be Active” της Γ.Γ.Α..

Η ομάδα της Ολυμπίας Δραγούνη βραβεύθηκε μάλιστα για την ανάδειξή της σε “Κορυφαία Ομάδα Γυμναστικής στην Ευρώπη” στην περσινή ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG), παραλαμβάνοντας το έπαθλο από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. και αντιπρόεδρο της UEG, Θανάση Βασιλειάδη.

Εκείνος που έδωσε πρόσθετη αίγλη στη διοργάνωση, δείχνοντας με την παρουσία του ότι ο πρωταθλητισμός και ο μαζικός αθλητισμός αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο, ήταν ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ως είθισται “πολιορκήθηκε” από εκατοντάδες μικρούς και μεγαλύτερους θαυμαστές και έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες μαζί τους.

Ο “άρχοντας των κρίκων” τιμήθηκε επίσης δια χειρός Θανάση Βασιλειάδη για την ανάδειξή του σε “Κορυφαίο Αθλητή Γυμναστικής στην Ευρώπη” στην αντίστοιχη περσινή ψηφοφορία της UEG, καθώς και από τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, για όσα έχει πετύχει στη λαμπρή καριέρα του.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν επίσης ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος βραβεύθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για την πολυετή προσφορά του στον Αθλητισμό. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Ορφανό απένειμε ο Ολυμπιονίκης προπονητής και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Καπνίδης.

Τον κύκλο των βραβεύσεων έκλεισε η ειδική απονομή πλακέτας στην Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, την οποία η Ε.Γ.Ο. τίμησε για την συμβολή της στην τέλεση της διοργάνωσης

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση “μέσα” από τον φωτογραφικό φακό της Hermes Productions: