Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έχουν οριστικοποιηθεί, ανοίγοντας τον δρόμο για τον β’ γύρο!

Η δεύτερη θέση στην Ολλανδία καταλήφθηκε από την Αϊντχόφεν, κλειδώνοντας έτσι τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μετά τη σημερινή αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε το παζλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως επισημαίνεται εδώ και αρκετές ημέρες, είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο μία ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση είτε στο βελγικό πρωτάθλημα είτε στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Η θέση της Ουκρανίας παραμένει αβέβαιη ανάμεσα στη Ντνίπρο και τη Ζόρια Λουχάνσκ. Όσον αφορά την Βέλγιο, με μία αγωνιστική ακόμα για το φινάλε, το πρωτάθλημα θα καταλήξει είτε στην Άντβερπ είτε στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (ισόβαθμες στην πρώτη θέση), ενώ υποψήφια παραμένει και η Γκενκ που νίκησε σήμερα με 0-2 στην έδρα της Αντβέρπ.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αναμένει μία από τις παρακάτω τρεις ομάδες ως αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο: Άντβερπ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ή Ζόρια Λουχάνσκ. Η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 3 και 10 Αυγούστου.

Συνολικά, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους για να φτάσει στους ομίλους του Champions League. Η επόμενη σεζόν θα είναι κρίσιμη για την ομάδα καθώς επιδιώκει να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή σκηνή και να κατακτήσει την κορυφή στην Ελλάδα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της ομάδας και να ελπίζουν σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.