Ο Μίρτο Ουζούνι, ο Ζακυνθινός ποδοσφαιριστής, κάνει πρόταση γάμου στο γήπεδο και η κοπέλα του απαντά θετικά!

Ο Μίρτο Ουζούνι, ο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής που μεγάλωσε στη Ζάκυνθο, ζει το όνειρό του μετά την εξαιρετική του πορεία με την ομάδα της Γρανάδα. Τον αναγνωρίζουν ως τον καθοριστικό παίκτη για την άνοδο της ομάδας στην La Liga, μετρώντας 23 γκολ στη σεζόν. Ωστόσο, ο κορυφαίος αγώνας της ζωής του δεν ήταν μόνο ποδοσφαιρικός.

Μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λεγανές και την εξασφάλιση της άνοδου, ο Ουζούνι επέλεξε τον αγωνιστικό χώρο για να κάνει μια ειδική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του γηπέδου, οι φώτα χαμήλωσαν και αναπαρήχθηκε ένα ρομαντικό τραγούδι από τα ηχεία. Στην μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα “Θα με παντρευτείς;”. Ο Ουζούνι, γονατίζοντας, της πρόσφερε το δαχτυλίδι, καθώς η αγαπημένη του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μετά την αποδοχή της πρότασης γάμου, οι συμπαίκτες του Ουζούνι εξέφρασαν τη χαρά τους με ένα έξαλλο πανηγύρι. Ακόμη και οι ίδιοι, κρατώντας σαμπάνιες στα χέρια τους, πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο στο πνεύμα της γιορτής.

Η Ελλάδα έχει ιδιαίτερη σημασία στην καρδιά του Ουζούνι, αφού μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του ως παιδί. Παρακολούθησε το σχολείο στη χώρα μας και στα 17 του επέστρεψε στην πατρίδα του για να ακολουθήσει το όνειρό του στον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χώρο. Η επιτυχία του στη Γρανάδα αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής του και της αγάπης του για το άθλημα.