Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Κοζομπόλη: Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο

Κοζομπόλη: Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο

Στο πλευρό της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, βρέθηκε, μεταξύ άλλων και μία παρέα από παλαιές πολίστριες. Οι Βούλα Κοζομπόλη, Ευτυχία Καραγιάννη, Σταυρούλα Αντωνάκου και Εύη Βαραμέντη, αθλήτριες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, είτε με τα χρώματα της εθνικής, είτε με τους συλλόγους τους, παρακολούθησαν τη γυναικεία ομάδα των «ερυθρολεύκων» να υπερισχύει της Ουραλότσκα με 18-13 και να προκρίνεται στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας.

«Η δυναμικότητα και των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μαγκωμένος, αλλά ανά οκτάλεπτο γινόταν καλύτερο. Πρόκειται για μία πλήρη ομάδα με πολύ καλές αλλαγές σε όλες τις θέσεις. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν εκπληκτική στα δύο μέτρα. Έχει γίνει πολύ καλές επιλογές στις ξένες, οι οποίες και σήμερα βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης, ο Ολυμπιακός διαθέτει και αξιόλογες νέες αθλήτριες που, όπως φαίνεται, θα αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού πόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν τις δυνατότητες για να κατακτήσουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Εμείς ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Είδαμε ωραία γκολ και από τις φουνταριστές και από την περιφέρεια», δήλωσε η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη στο www.welovesports.gr.

Από αριστερά: Αλέκα Καλογερά (μάνατζερ Ολυμπιακού), Βούλα Κοζομπόλη (ασημένια Ολυμπιονίκης 2004, πρόεδρος ΣΕΟ), Εύη Βαραμέντη (αθλήτρια πόλο), Ευτυχία Καραγιάννη (ασημένια Ολυμπιονίκης 2004) και Σταυρούλα Αντωνάκου (Ολυμπιονίκης 2008, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρόεδρος ΟΠΑΝ του δήμου Πειραιά).