Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΚΟΛΦ Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών το Messinia Pro-Am (pics)

Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών το Messinia Pro-Am (pics)

Με τη συμμετοχή 44 ομάδων από 23 χώρες συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino το 2ο διεθνές τουρνουά Messinia Pro-Am. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος 44 ομάδες. Στο ομαδικό προηγείται η ομάδα του Stuart Boyle και στους επαγγελματίες γκολφέρ ο Asaf Cohen από το Ισραήλ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιεί και ο Χρήστος Νικόπουλος που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Το διεθνές τουρνουά θα ολοκληρωθεί σήμερα με το “Shiny” Gala Dinner και την απονομή βραβείων στους νικητές, για το εορταστικό κλείσιμο του τουρνουά. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς και η μουσικός και ηθοποιός με διεθνή καριέρα Έλενα Χαρμπίλα.

Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου:

https://messiniaproam.costanavarino.com/event-info/results/results-2018.html

Τη διοργάνωση παρακολουθεί και η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη. “Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ έναν αγώνα γκολφ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα αθλήματα που γνωρίζω και νιώθω λίγο έξω από τα… νερά μου. Προσπαθώ να μάθω τους κανονισμούς ώστε να καταλάβω και καλύτερα το παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η διοργάνωση αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας και προωθεί τον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα”, υπογράμμισε η “ασημένια” Ολυμπιονίκης του πόλο.