Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων

Στην Πάτρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων

Στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι», στο ΠΕΑΚ Πάτρας (Πατρών Κλάους) διεξάγονται αύριο και μεθαύριο οι Πανελλήνιοι αγώνες πιγκ πογκ  για τα Γενικά (ΓΕ.Λ.) και τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ) στο σχολικό έτος 2017-2018.Τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος είναι το απλό και το ομαδικό σε αγόρια και κορίτσια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου. Συνολικά 63 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα έχουν αθλητές στην Πάτρα.

Από τους αγώνες αυτούς θα προκύψουν οι ομάδες των σχολείων, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, στο φετινό Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στη Βαλέτα της Μάλτας από τις 8 μέχρι τις 14 Απριλίου.

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος αρχίζει αύριο στις 9:30 το πρωί με το ομαδικό μαθητών και μαθητριών. Οι τελικοί του αγωνίσματος πρόκειται να γίνουν στις 13:30. Την Πέμπτη θ’ ακολουθήσει το αγώνισμα του απλού. Τα παιχνίδια θ’ αρχίσουν στις 9:00 και οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 2 το μεσημέρι.