Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΚΟΛΦ Νέο βιβλίο “καίει” τον Τάιγκερ Γουντς

Νέο βιβλίο “καίει” τον Τάιγκερ Γουντς

Κατά μάνα κατά κύρη… Ο παγκοσμίου βεληνεκούς γκολφέρ Τάιγκερ Γουντς απασχολεί και πάλι τα Μέσα, αυτή τη φορά μέσω ενός «καυτού» βιβλίου που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του και αναφέρεται στον πατέρα του, ο οποίος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε αδυναμία στις γυναίκες, αντίστοιχη με αυτή που έχει ο γιος.

Ο πατέρας του καλύτερου παίκτη του κόσμου, ο Ερλ, φέρεται να είχε κανάλι πορνό στο σπίτι του, το οποίο έπαιζε 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα διατηρούσε σχέσεις με κοπέλες που θα μπορούσαν να είναι κόρες του.

Ο Ερλ πέθανε το 2006 σε ηλικία 74 ετών με τον Γουντς να είναι συντετριμμένος και στο πρώτο Όπεν μετά το συμβάν να δείχνει στον ουρανό και να αφιερώνει τη νίκη στον πατέρα του, ωστόσο πριν πεθάνει ακουγόταν πως στο σπίτι του στην Καλιφόρνια γίνονταν όργια.

Οι συγγραφείς του βιβλίου αναφέρουν πως μέχρι το 2000 ο Ερλ εμφανιζόταν ελάχιστα στα τουρ, ενώ το σπίτι του ήταν γεμάτο πορνό που έπαιζαν όλη μέρα και ερωτικά παιχνίδια που βρίσκονταν σε κάθε συρτάρι του σπιτιού.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο 42χρονος ήξερε αυτή την πλευρά του πατέρα του, ωστόσο όσοι την ήξεραν έδειχναν σοκαρισμένοι. Πέρα από αυτά ο Ερλ έπινε και κάπνιζε πολύ, με τον ίδιο να θέτει κανόνα να μη βγει τίποτα στο φως της δημοσιότητας, καθώς όλα τα μυστικά ήταν μόνο για την οικογένεια.