Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο αθλητισμός δεν κάνει διακοπές

Ο αθλητισμός δεν κάνει διακοπές

Μπορεί το μυαλό των περισσοτέρων στη χώρα μας να βρίσκεται στις διακοπές του Πάσχα και στο ψήσιμο του Οβελία, ωστόσο ο αθλητισμός σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο δεν κάνει διακοπές. Έτσι και στην επιτραπέζια αντισφαίριση έχουμε πολλές διοργανώσεις μετά την Κυριακη του Πάσχα, στις οποίες θα πάρουν μέρος και Έλληνες αθλητές.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ από τις 10 έως τις 14 Απριλίου προκειμένου να πάρει μέρος στο καθιερωμένο World Tour της Κροατίας. Το τουρνουά ανήκει στην κατηγορία Challenge. Θυμίζουμε ότι στο ετήσιο κροατικό τουρνουά, πέρσι, κατέκτησε τον τίτλο στο απλό ανδρών, που είναι και ο μοναδικός του, μέχρι σήμερα, στα καθιερωμένα όπεν της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο 38άχρονος πρωταθλητής μας θα κυνηγήσει και εφέτος τη διάκριση. Μάλιστα, είναι έβδομος σε ότι αφορά τα φαβορί του αγωνίσματος και θα βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Ο Γκιώνης θ’ αρχίσει την προσπάθειά του την άλλη Πέμπτη, στις 12 του μήνα. Στο διπλό ανδρών επρόκειτο να κάνει δίδυμο με τον Παπαγεωργίου, αλλά μετά την ακύρωση του τελευταίου, θα μείνει εκτός αγωνίσματος.

Την προσεχή Κυριακή, ανήμερα του Πάσχα, οι νικήτριες σχολικές ομάδες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων θ’ αναχωρήσουν για τη Μάλτα και το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα. Η διοργάνωση διεξάγεται από τις 9 έως τις 14 Απριλίου. Εκπρόσωπος της Ελλάδα σε αγόρια και κορίτσια θα είναι το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο.