Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Πρωταγωνίστρια η Βασιλεία Καραχάλιου (pics)

Πρωταγωνίστρια η Βασιλεία Καραχάλιου (pics)

Ακόμα έναν τίτλο πρόσθεσε στην κατοχή της η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των Laser Radial ήταν η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Στους άνδρες (STD) νικητής ήταν ο Αντώνης Μπουγιούρης του ΝΟΠΦ.

Στην κατηγορία των γυναικών διεξήχθησαν εννέα κούρσες και η Βασιλεία Καραχάλιου από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έφερε πρωτιές στις επτά και ήρθε πρώτη με 9 β.π. Ακολούθησε η Αθανασία Φακίδη (ΝΟΒ) με 18 β.π. και τρίτη η Μαρία Βλάχου (ΝΟΠΦ) με 21 β.π. “Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Τις δύο πρώτες ημέρες μας δυσκόλεψαν λίγο οι καιρικές συνθήκες, αλλά μετά φύσηξε και έγιναν ωραίοι αγώνες. Ο επόμενος αγώνας που θα πάρω μέρος θα είναι ο τελικός των παγκοσμίων κυπέλλων, στη Μασσαλία, όπου θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι σε κάθε κατηγορία”, δήλωσε η πρωταθλήτρια στο welovesports.gr.

Στους άνδρες, ο Αντώνης Μπουγιούρης ήταν αυτός που ξεχώρισε. Πραγματοποιήθηκαν εννέα ιστιοδρομίες και συγκέντρωσε 18 β.π. Δεύτερος ήρθε ο ταλαντούχος 19χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου (ΝΟΒ) με 21 β.π. και στην τρίτη θέση του βάθρου βρέθηκε ο Χάρης Μαυρογεώργης (ΕΝΟΑ) με 25 β.π.

Η Βασιλεία Καραχάλιου γιορτάζει τη νίκη της στη θάλασσα και στη στεριά οι πρωταθλήτριες φωτογραφίζονται με τα τρόπαια.