Αρχική ΙΠΠΑΣΙΑ Δεκαεννέα ιππείς και αμαζόνες στο παγκόσμιο κύπελλο

Δεκαεννέα ιππείς και αμαζόνες στο παγκόσμιο κύπελλο

Με 19 ιππείς και αμαζόνες θα πάρει μέρος η χώρα μας το προσεχές τετραήμερο, 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου, στο διεθνή αγώνα και Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων CSI1*, CSIYH & CSIO1*-W στο Bojourishte της Βουλγαρίας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας θα συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα του τετραημέρου, ενώ πέντε αθλητές αποτελούν τον κορμό της εθνικής ομάδας για το Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018. Ο λόγος για τους Κατερίνα Λασκαρίδη με την Concordia, Νικολίνα Μακαρώνα με την Arc de Triomphe, Άννα Παπαγεωργίου με τον Waikiki Akino, Γρηγόρη Βόγλη με την Quelly Briquedale και Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο με τον Dicaprio.

Ακόμη στους αγώνες θα συμμετέχουν οι Γιάννης Σκανδάλης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Νατάσα Φούκη, Γιώργος Φραγκογιάννης, Σταύρος Γεωργόπουλος, Μαρία Γκουνέλα, Αναστασία Γουναρά, Σοφία Καλαντζοπούλου, Αθανάσιος Καραίνδρος, Μαρία Νικολαίδου, Άννα Παπαγεωργίου, Άρτεμις Πιτσικού, Ευαγγελία Σκλαβενίτη, Σοφία Τόκη, Μόνικα Μαρτίνη και Ειρήνη Σπανού.