Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ «Χάρηκα πολύ το χρυσό μετάλλιο»

«Χάρηκα πολύ το χρυσό μετάλλιο»

Ίσα ίσα που πρόλαβε να χαρεί το χρυσό μετάλλιο από τους Μεσογειακούς Αγώνες η Κατερίνα Νικολαΐδου και επέστρεψε στις προπονήσεις. Η διοργάνωση της Ταραγόνα ήταν για την αθλήτρια της κωπηλασίας ένα δυνατό τεστ εν όψει του ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες. 

Η αθλήτρια αγωνίστηκε και πάλι στο σκιφ και, όπως φαίνεται και από τη διάκριση, αρχίζει σιγά σιγά να κυριαρχεί και σε αυτή την κατηγορία, όπως κυριαρχούσε και στις προηγούμενες. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ήξερα ότι έπρεπε να προσέξω την Ιταλίδα, Κίρι Τοντοντονάτι. αγωνιζόμουν για πρώτη φορά ως αντίπαλός της και δεν ήξερα ποιές είναι οι δυνατότητές της. Μετά τους προκριματικούς όταν είδα ότι είχα καλύτερους χρόνους από την Ιταλίδα, που θεωρείτο φαβορί, άρχισα να πιστεύω ότι μπορούσα να κατακτήσω το χρυσό. Φυσικά, όταν αγωνίζομαι, δεν έχω τίποτα δεδομένο», δήλωσε η πρωταθλήτρια στο welovesports.gr.

Η ομάδα της κωπηλασίας μετά τις διακρίσεις που κατέκτησε στους Μεσογειακούς επέστρεψε στην προετοιμασία, διότι, όπως μας λέει και η Κατερίνα, ακολουθούν ιδιαίτερα σημαντικές διοργανώσεις: «Όλα τα παιδιά πήγαμε καλά, γιατί είχαμε δουλέψει πολύ. Αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματά μας αφού όλα τα πληρώματα κατακτήσαμε μετάλλια. Συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί σε ένα μήνα ακολουθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου, στη Γλασκώβη.

Της Έλενας Παπουλίδου, φοιτήτριας δημοσιογραφίας.