Αρχική ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Μάρας: “Το Τόκιο είναι εφικτό!”

Μάρας: “Το Τόκιο είναι εφικτό!”

Ο Βλάσης Μάρας όπως και πολύ άλλοι πρωταθλητές μας θα είναι παρόντες στο πρώτο World Outdoor Gymnastics Gala. Ποιος είναι όμως ο ρόλος του στη διοργάνωση και τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον ζωντανό θρύλο της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής;

Το welovesports βρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου του WOGG, όπου μίλησε με τον Βλάση Μάρα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε τόσο για τη διοργάνωση, όσο και για τον ίδιο.

“Εγώ θα είμαι χρυσός πρέσβης στο WOGG και εκτός από τη συμμετοχή μου, όπου θα παρουσιάσω ένα μικρό πρόγραμμα, η δουλειά μου είναι να μιλήσω στον κόσμο για το Gala αυτό και επίσης να καλέσω ξένους αθλητές όπως τον  Φαμπιάν Χαμπίχεν για να παρουσιάσουμε μαζί πρόγραμμα.” ανέφερε αρχικά ο 35χρονος πρωταθλητής μας.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο μέλλον του και στα σενάρια που τον θέλουν να πραγματοποιεί την… έξοδό του σύντομα τονίζοντας: “Αρχικά θέλω να καταφέρω να επανέλθω πάλι σε φόρμα, γιατί απουσίασα για λίγο με σκοπό να ξεκουραστώ. Θεωρώ πως από τον Μάρτιο και έπειτα που θα ξεκινήσουν τα Παγκόσμια Κύπελλα θα είμαι έτοιμος, όλα αυτά όμως είναι σε συνάρτηση με τα οικονομικά της Ομοσπονδίας που ευελπιστούμε να έχει χρήματα για να μπορέσουμε να πάμε στους αγώνες αυτούς. Το WOGG δε θα είναι η… μεγάλη μου έξοδος! Δεν ξέρω πότε θα έρθει, αλλά αυτό που θα κάνω είναι να προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο και να μπορέσω να κερδίσω κάτι. Από εκεί και πέρα αναλόγως με την αίσθηση που θα έχω μπορεί να συνεχίσω τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα. Θεωρώ όμως πως το Τόκιο είναι πολύ εφικτό. Το δύσκολο για εμένα όπως και στο WOGG είναι να “πιάσω” τον τέλειο ψηφιακό εαυτό μου. Αν ο εαυτός δεν καταφέρει να φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας θα είναι και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου.”