Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Βασικός μου στόχος το Τόκιο”

“Βασικός μου στόχος το Τόκιο”

Με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020 προπονείται η Νίκη Πίτα. Η πυγμάχος μας, η οποία έχει ανεβάσει την Ελλάδα στο βάθρο ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων, προετοιμάζεται με ταχείς ρυθμούς για τους αγώνες της τη νέα χρονιά.

Η πρωταθλήτρια μας, η οποία προπονείται με τον Βαγγέλη Παπουτσάκη, μίλησε στο welovesports για τους κοντινούς, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους της.

«Βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Πρώτος μου στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ22 που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και μετά θα αναχωρήσουμε για το ευρωπαϊκό Κ22 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία στις αρχές Μαρτίου. Στη συνέχεια με βασικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020 θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μέρος σε όσα περισσότερα τουρνουά και πρωταθλήματα μπορούμε. Στο πλάνο μου με τους αγώνες που θα λάβω μέρος έχω το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών τον Ιούνιο, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν και άλλα δυνατά τουρνουά για να συμμετάσχω. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τους στόχους που έχουμε και μετά οργανώνουμε τους επόμενους», επεσήμανε η πρωταθλήτρια.