Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Στόχος Γλασκόβη και Ντόχα”

“Στόχος Γλασκόβη και Ντόχα”

Η Έλεν Κλαούντια Πόλακ συνεχίζει την προετοιμασία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με σκοπό να πραγματοποιήσει μία ακόμη πολύ πετυχημένη χρονιά. Η νεαρή αθλήτρια του επί κοντώ στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς έδειξε μεγάλη σταθερότητα, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει πέντε αγώνες με άλμα πάνω από τα 4,40μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 22χρονη άλτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες στο Τζέσολο, ενώ επίσης συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ευρώπης στο Βερολίνο όπου η Ελλάδα είχε τρεις συνολικά αθλήτριες στο αγώνισμα (Στεφανίδη, Κυριακοπούλου).

Μπορεί το πρόγραμμα της να μην έχει πολλούς αγώνες, ωστόσο η άλτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα βάλει τα δυνατά της για να πιάσει, αρχικά το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκόβη και στη συνέχεια το όριο για παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα, όπως δήλωσε η ίδια στο welovesports.

«Οι στόχοι μου φέτος είναι το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκόβη και μετά το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα. Παρόλο που έχω λίγους αγώνες να λάβω μέρος θα βάλω τα δυνατά μου για να πιάσω τα όρια. Δεν έχω προγραμματίσει νωρίτερα κάποιον αγώνα στο εξωτερικό, αλλά ελπίζω να αγωνιστώ στους βαλκανικούς αγώνες. Στην Ελλάδα θα λάβω μέρος στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά στις 19 Ιανουαρίου, στο ΣΕΦ στις 25 Ιανουαρίου και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 9-10 Φεβρουαρίου», μας είπε.