Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Χρυσό μετάλλιο ο Καραλής

Χρυσό μετάλλιο ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και με άλμα στα 5,55 μ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Μιραμάς της Γαλλίας.

Ο πρωταθλητής μας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από, σχεδόν, ένα χρόνο και χάρισε στη χώρα μας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Με το άλμα αυτό εκτός από τη νίκη πήρε και το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Γκέβλε της Σουηδίας, καθώς έπιασε το όριο το οποίο ήταν 5.35μ.

Ο 19χρονος επικοντιστής είχε δύο άκυρες προσπάθειες στα 5.35μ., ωστόσο δεν πτοήθηκε και ανέβασε τον πήχη στα 5.45μ όπου πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια ανέβασε τον πήχη στα 5.55μ, ύψος το οποίο πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Ο αθλητής του Ανδρέα Τσώνη επιχείρησε να περάσει και τα 5.65μ, όμως είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Ο Καραλής θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Παρίσι (27/1) εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη υψηλότερα και να κυνηγήσει το όριο για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης