Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Οριστική αναβολή στο ΝΟ Χανίων – ΟΦΘ NEOTEX

Οριστική αναβολή στο ΝΟ Χανίων – ΟΦΘ NEOTEX

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε το παιχνίδι για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων κόντρα στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 υδατοφαίρισης ανδρών.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, ως όφειλε, βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων όπου υπό άλλες συνθήκες θα διεξαγόταν το παιχνίδι, ωστόσο και όπως είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΘ ότι θα συνέβαινε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν εμφανίστηκε.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί η σχετική ετυμηγορία από την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο Ναυτικός Όμιλος είχε αποδεχθεί από την ΚΟΕ να μεταφερθεί για την Πέμπτη 31/1 το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΝΟΧ σημειώνει τα εξής: «Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης είναι αυτό που θα έκανε κάθε ομάδα που θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Το καλό για μας είναι ότι δεν έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα γιατί ετοιμαζόμασταν για την επόμενη μέρα που θα γινόταν το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για μας αν θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό με την κατάκτηση των τριών βαθμών με τον ΟΦΘ εξασφαλίζουμε την κατηγορία και από εκεί και πέρα κοιτάμε κάτι παραπάνω».

Πηγή: waterpolonews.gr