Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Η Καραχάλιου τρέλανε το Μαϊάμι

Η Καραχάλιου τρέλανε το Μαϊάμι

Η Βασιλεία Καραχάλιου συγκαταλέγεται στις καλύτερες ιστιοπλόους του κόσμου και στο Μαϊάμι το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά. Παρόλο που ξεκίνησε με μία άκυρη ιστιοδρομία, κατάφερε, στη συνέχεια, να έχει καλά πλασαρίσματα (με εξαίρεση την 3η κούρσα), και βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα και, συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα που ολοκληρώθηκαν οι ιστιοδρομίες, πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση στα Radial, στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς. Αύριο (3/2) θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων και η ιστιοπλόος μας είναι υποψήφια για μία θέση στο βάθρο, καθώς η διαφορά από την 4η είναι τεράστια.

Η Βασιλεία Καραχάλιου αγωνίστηκε με πολύ καλή στρατηγική και μπήκε στην πρώτη τριάδα των αγώνων, πριν από την κούρσα των μεταλλίων. Η Αθανασία Φακίδη δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα στην πρώτη δεκάδα και ολοκλήρωσε την -πολύ καλή- προσπάθειά της με τη 12η θέση.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μαϊάμι με την 26η θέση. Εκτός της κούρσας των μεταλλίων έμεινε και ο Γιάννης Μιτάκης που ήρθε 12ος στα Finn. Με τη 18η θέση ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Μαϊάμι οι Τάκης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, με την 23η οι Βασίλης Παπουτσόγλου – Γιάννης Ορφανός και με την 22η η Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κωναρίδου.