Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΚΟΛΦ Η Nike πανηγυρίζει και οι εταιρείες στοιχημάτων… κλαίνε (vids)

Η Nike πανηγυρίζει και οι εταιρείες στοιχημάτων… κλαίνε (vids)

Ο Τάιγκερ Γουντς πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το 15ο major της καριέρας του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Nike να βάλει στο ταμείο της περισσότερα από 22 εκ. δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αναλυτές της Apex Marketing με αυτή την επιτυχία η Nike έκανε τζίρο 22.540.000 δολάρια, ενώ αντίθετα οι μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων των ΗΠΑ και όχι μόνο δέχθηκαν ένα μεγάλο… πλήγμα.

Η Apex εκτιμά επίσης ότι ο τζίρος των ενεργειακών ποτών, Monster Energy, έκανε τζίρο 958.333 δολάρια, ενώ η εταιρεία ελαστικών, Bridgestone, έβαλε στο ταμείο της περίπου 134.000 δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, ισχυρό “πλήγμα” έφερε στις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων των ΗΠΑ και όχι μόνο, ο θρίαμβο του Γουντς στην Αγκούστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόδοση για την κατάκτηση από τον Αμερικανό είχε φτάσει την απόδοση 14,00 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι επιστροφές των χρημάτων να ξεπερνούν ακόμη και αυτές του τελικού του Super Bowl.

Σύμφωνα με ξένα Μέσα, γνωστή στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε 1,5 εκ δολάρια σε στοίχημα 85.000 δολαρίων, ενώ αντίστοιχες εταιρείες σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσαν ότι είχαν τις μεγαλύτερες επιστροφές χρημάτων στην ιστορία τους.

video credits: cnbc.com

Πηγή: cnbc.com