Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στα “μαχαίρια” Φάρα και Γκεμπρεσιλασιέ

Στα “μαχαίρια” Φάρα και Γκεμπρεσιλασιέ

Στα “μαχαίρια” φέρεται να βρίσκονται οι Μο Φάρα και Χαϊλέ Ζεβρεσιλασιέ, με τον πρώτο να κατηγορεί τη διοίκηση του ξενοδοχείου που ανήκει στον δεύτερο για κλοπή.

Συγκεκριμένα ο Σερ έπεσε θύμα ληστείας στην Αιθιοπία, με τον Βρετανό να κάνει γνωστό το γεγονός λίγες ώρες πριν αγωνιστεί στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.

Ο Φάρα ισχυρίζεται πως κατά την παραμονή του στην Αντίς Αμπέμπα, επιστρέφοντας στο δωμάτιό του, την ημέρα που γινόταν 36 ετών, διαπίστωσε πως είχε πέσει κλοπής. Ο δρομέας τόνισε πως ένα ρολόι που ήταν δώρο από τη σύζυγό του, μαζί με δύο κινητά τηλέφωνα και χρήματα αξίας 2.500 λιρών είχαν κάνει… φτερά.

“Ο Χέιλι έχει το ξενοδοχείο και όταν μένεις σε αυτό τρεις μήνες εκεί είναι πολύ απογοητευτικό να ξέρεις πως κανένας από τους υπεύθυνους δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του” δήλωσε ο 37χρονος Φάρα.

Από τη μεριά του ο δις Ολυμπιονίκης στα 10.000 μέτρα και κάτοχος 27 παγκόσμιων ρεκόρ απάντησε απορρίπτοντας τα σχόλια του Φάρα για εξαπάτηση. Ο Αιθίοπας ισχυρίζεται πως το ξενοδοχείο του παρείχε στο Βρετανό χρηματοκιβώτιο, με τον ίδιο τον Σερ να μην δέχεται την προσφορά.

“Το ξενοδοχείο μας έχει ξεκάθαρη πολιτική για τους πελάτες του, η οποία τους επιτρέπει σε ποσό ανώτερο των 350 δολαρίων να έχουν χρηματοκιβώτιο ή να αφήνουν τα χρήματα σε κάποιο υπάλληλο του ξενοδοχείου για να τα έχει ασφαλή. Η ειρωνεία είναι πως ο Μο απέρριψε την προσφορά αυτή. Νομικά δεν είμαστε υπεύθυνοι για το θέμα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζεβρεσιλασιέ.

Η κόντρα φαίνεται πως έχει… ανάψει για τα καλά και κανένας από τους δύο δρομείς δεν υποχωρεί από τα λεγόμενά του.