Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Γκεμπρεσιλασιέ: “Ο Φάρα κλωτσούσε τους πελάτες μου”

Γκεμπρεσιλασιέ: “Ο Φάρα κλωτσούσε τους πελάτες μου”

Νέα… επεισόδια φαίνεται πως προκύπτουν στη διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα σε Μο Φάρα και Χαϊλέ Γκεμπρεσιλασιέ, με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρώτο  για βιαιοπραγία εναντίον των θαμώνων του ξενοδοχείου του!

Ο Αιθίοπας, κάτοχος 27 παγκοσμίων ρεκόρ στις μεγάλες αποστάσεις, ισχυρίζεται σήμερα πως ο Βρετανός ενεπλάκη σε συμβάν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου του, με τον Σερ να κλωτσάει έναν άνδρα!

“Ο Μο διαφώνησε με τον σύζυγο μιας κυρίας, την ώρα που ήταν στο γυμναστήριο και τον χτυπούσε και τον κλωτσούσε. Μετά η γυναίκα του προσπάθησε να επέμβει” είπε ο Γκεμπρεσιλασιέ σύμφωνα με το Sky News.

“Εν τέλει κατέληξε να δέχεται κι εκείνη χτυπήματα από τον Μο. Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε περίπου στις 10 και εγώ ενημερώθηκα από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου. Μίλησα με την αστυνομία και τους τόνισε πως ο Μο είναι καλός και πως είναι πολύ καλό το γεγονός πως τον έχουμε στην Αιθιοπία. Κατάφερα να μεταπείσω τους αστυνομικούς χωρίς να μιλήσουν αυτοπροσώπως στον Μο.”

Σύμφωνα με την Guardian ο προπονητής του Βρετανού Γκάρι Λόγκ παραδέχθηκε πως υπήρξε κάποιο συμβάν. Ισχυρίστηκε όμως πως ο Φάρα ήταν σε αυτοάμυνα, καθώς ένας αθλητής από την Αιθιοπία απείλησε τον παρτενέρ του, ενώ μετά πλησίασε η σύζυγός του με αλτήρες στα χέρια! Το συμβάν θεωρείται λήξαν, καθώς ο Μο Φάρα και ο άλλος αθλητής απολογήθηκαν ο ένας στον άλλον.

Κάποιος από το περιβάλλον του Σερ τονίζει από τη μεριά του πως όλες αυτές οι προσπάθειες που κάνει ο Γκεμπρεσιλασιέ αποσκοπούν μόνο στην αποποίηση των ευθυνών από το ξενοδοχείο του.

Το σίριαλ καλά κρατεί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον τυχόν απάντηση του Φάρα.