Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς Μπεκατώρου – Πατενιώτης

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς Μπεκατώρου – Πατενιώτης

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Nacra 17 παίρνουν μέρος οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης, οι οποίοι… μετρούν τις δυνάμεις τους απέναντι σε άλλα κορυφαία πληρώματα της πιο δύσκολης ολυμπιακής ιστιοπλοϊκής κατηγορίας. Μιας κατηγορίας όπου τα σκάφη, κυριολεκτικά, πετάνε. Οι πρωταθλητές μας μπήκαν στον «χρυσό» στόλο.

Οι πρωταθλητές μας βρίσκονται στο Γέιμουθ της Βρετανίας, οι οποίοι μετά τη Γένοβα και το Παγκόσμιο Κύπελλο “έστρεψαν” την προσοχή τους σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στόχος τους είναι να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε σκάφη που θα βρεθούν αντιμέτωποι στη διεκδίκηση της ολυμπιακής πρόκρισης.

Έχουν ολοκληρωθεί ήδη 12 κούρσες, με το πλήρωμά μας να βρίσκεται στην 28η θέση με 180 β.π. (12, 14, 14, 17, 17, 9, (18), 17, 12, 17, 27, 24.0), ωστόσο δείχνουν πως η προετοιμασία τους βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μην ξεχνάμε πως πριν από λίγους μήνες απέκτησαν το σκάφος και ξεκίνησαν προπονήσεις. Απέναντί τους βρίσκονται «δίδυμα» με μεγαλύτερη εμπειρία από τη συγκεκριμένη κλάση και, φυσικά, περισσότερη «θητεία» σε αυτού του τύπου το σκάφος. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος 56 πληρώματα.

Photo Credits: Volvo European Championship