Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ρεκόρ καριέρας η Σάκκαρη!

Ρεκόρ καριέρας η Σάκκαρη!

Οι δύο εξαιρετικές εβδομάδες για το ελληνικό τένις μπορεί να μην ολοκληρώθηκαν και με άλλο τίτλο, ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη μετά τις εκπληκτικές της πορείες σε Ραμπάτ και Ρώμη σημείωσε νέο ρεκόρ καριέρας.

Η 24χρονη κέρδισε δέκα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο Νο29 ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοσή της.

Με το Ρολάν Γκαρός να είναι στη… γωνία η “Sakkattack” ετοιμάζεται για τη νέα της “περιπέτεια” στα κορτ του Παρισιού.

Πάντα στη δεύτερη θέση της χώρας μας, βρίσκεται η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία κέρδισε τρεις θέσεις αυτή την εβδομάδα και είναι στο Νο. 193 του κόσμου. Ακόμα δυο Ελληνίδες βρίσκονται στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που κέρδισε 11 θέσεις και είναι στο Νο. 472, και η Ελένη Κορδολαίμη, που υποχώρησε τρεις θέσεις, στο Νο. 510.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA

20 may

Στην πρώτη θέση παρέμεινε γι’ ακόμη μία εβδομάδα η Ναόμι Οσάκα, την ώρα που η νικήτρια Internazionali BNL d’Italia, Καρολίνα Πλίσκοβα κέρδισε πέντε θέσεις και ανέβηκε στο Νο2. Στο Νο3 έπεσε η Σιμόνα Χάλεπ, με τις Κικί Μπέρτενς και Ανζελίκ Κέρμπερ να είναι στο Νο4 και Νο5 αντίστοιχα. Η Πέτρα Κβίτοβα υποχώρησε μια θέση και είναι στο Νο6, την ώρα που Σλόαν Στίβενς και Άσλεϊ Μπάρτι κέρδισαν από μία και είναι στο Νο7 και Νο8. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ελίνα Σβιτόλινα και Σερένα Γουίλιαμς.