Αρχική ΒΟΛΕΪ Αυτοκτόνησε αθλητής του μπιτς βόλεϊ

Αυτοκτόνησε αθλητής του μπιτς βόλεϊ

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια αθλητική κοινότητα από την αυτοκτονία ενός νέου και ταλαντούχου αθλητή του μπιιτς βόλεϊ. Πρόκειται για τον Έρικ Ζάουν που έθεσε τέρμα στη ζωή του πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλιά του.

Ο Έρικ Ζάουν φέρεται ότι πήδηξε από τον 29ο όροφο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Borgata Hotel, Casino & Spa στο Ατλάντικ Σίτι του Νιού Τζέρσεϊ.

Οι αρχές ήταν κάθετες στο πόρισμά τους και ανακοίνωσαν ότι ο θάνατος του αθλητή οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο θάνατός ήταν ακαριαίος ενώ τα στοιχείa που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν ότι την ώρα που έπεσε από το μπαλκόνι ήταν μόνος του στο δωμάτιο του

Ο Ερικ Ζάουν αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε όπεν του παγκοσμίου σιρκουί στην Κούβα(12 Μαΐου). Στο Νιού Τζέρσεϊ βρισκόταν καθώς έκανε την προετοιμασία του για τη θερινή σεζόν. Είχε γεννηθεί στις 28 Ιουνίου 1993.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το ξαφνικό χαμό του Έρικ Ζάουν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη στιγμή», αναφέρει η Ένωση Επαγγελματιών Αθλητών μπιτς βόλεϊ σε ανακοίνωσή της.