Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Πατέρας θα γίνει ο Γιάννης Τσίλης – Η τρυφερή ανάρτηση

Πατέρας θα γίνει ο Γιάννης Τσίλης – Η τρυφερή ανάρτηση

 

Μια ευχάριστη είδηση περίμενε τους θαυμαστές του Γιάννη Τσίλη, του ολυμπιονίκη της κωπηλασίας (και πρώην παίκτη του Survivor), που ανακοίνωσε πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας.

Ο Γιάννης Τσίλης ξεχώρισε κατά την διάρκεια  της καριέρα του αλλά και του περσινού ριάλιτι επιβίωσης για το ήθος του και την εντιμότητά του και έφτασε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λένα Αγελαδοπούλου λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αμέσως μετά την επιστροφή του, οργάνωσε με την σύντροφό του τον γάμο του, που τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ανατολή Ιωαννίνων στις 26 Ιανουαρίου.

Στον γάμο παραβρέθηκαν όλοι οι παίκτες του Survivor και στήθηκε τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού. Και όπως συμβαίνει συχνά, μετά τον γάμο έρχεται και το παιδί. Και σήμερα, ο Γιάννης Τσίλης αποκάλυψε μέσω των social media πως ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Η τρυφερή ανάρτηση

Στις τρεις φωτογραφίες που ανέβασε, ο πρώην Ολυμπιονίκης φαίνεται να φιλά τρισευτυχισμένος την, ομολογουμένως, φουσκωμένη κοιλιά της αγαπημένης του, με την λεζάντα «And then they were…..three!!!Baby loading…».