Αρχική ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Προς Προ Ρέκο ο Μπούσλιε, σπουδαίος Κροάτης στον Ολυμπιακό

Προς Προ Ρέκο ο Μπούσλιε, σπουδαίος Κροάτης στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός σπουδαίου Κροάτη πολίστα, την ώρα που Άντρο Μπούσλιε οδεύει προς την Προ Ρέκο.

Αν ισχύει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “wpdworld.com“, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν πολύ σπουδαίο παίκτη του παγκοσμίου πόλο. Αυτό φανερώνει και την διάθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη να κρατήσει το τμήμα πόλο στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, έστω και αν τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ σημαντικά γρανάζια όπως οι Πάβιτς, Φουντούλης και… Μπούσλιε.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτος σταμάτησε, ο δεύτερος πήγε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος και ο Κροάτης αμυντικός θα συνεχίσει στην Προ Ρέκο, όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα. Όμως,, ο διεθνής Κροάτης αριστερόχειρας της Γιουγκ, Μάρο Γιόκοβιτς, πιάνει λιμάνι και θα αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη για τους νταμπλούχους Ελλάδας και φετινούς φιναλίστ του Champions League.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τίτλους και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της υδατοσφαίρισης, είναι 31 ετών, παίζει περιφερειακός και εφόσον κλείσει οριστικά η μεταγραφή του, θα πρόκειται για μια τεράστια κίνηση του Ολυμπιακού. Προφανώς, θα ακολουθήσουν και άλλες, δεν θα μείνει εκεί ο Μιχάλης Κουντούρης, ώστε η ομάδα υδατοσφαίρισης να διεκδικήσει και του χρόνου το βαρύτιμο τρόπαιο και να διατηρήσει τα κεκτημένα της εντός των τειχών.