Αρχική ΒΟΛΕΪ «Να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό»

«Να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό»

Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής κεντρικός, μίλησε στη επίσημη σελίδα των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας πως η παραμονή του στην ομάδα ήταν κάτι που ήθελε και ο ίδιος και η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο έμψυχο δυναμικό των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Πετρέας ανέφερε τα εξής: «Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα είναι κάτι που το ήθελα και εγώ και από ότι φάνηκε και η διοίκηση του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θα χαρώ πολύ που θα συνεχίσω να  βλέπω τους φιλάθλους μας και ελπίζω να τους κάνουμε και φέτος χαρούμενους, όπως τα προηγούμενα χρόνια».”