Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Ιωσηφίδης και Μπούκης

Στα ρεπεσάζ του Ευρωπαϊκού Ιωσηφίδης και Μπούκης

Με δύο συμμετοχές στα ρεπεσάζ ξεκίνησε για τα ελληνικά χρώματα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης παίδωνκορασίδων που διεξάγεται στην Ιταλία. Οι αθλητές μας στάθηκαν άτυχοι στην κλήρωση, αλλά αύριο θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 80κ. της ελληνορωμαϊκής ο Νίκος Ιωσηφίδης στον προκριματικό γύρο ευνοήθηκε της ισοπαλία 1-1 με τον Λιθουανό Ματβέικο και προκρίθηκε στη φάση των «16». Εκεί αντιμετώπισε τον Ναζαριάν και ηττήθηκε με πτώση. Ο Αρμένιος έφτασε με σχετική ευκολία (σ.σ. μόνο στον ημιτελικό συνάντησε δυσκολία) και έδωσε μία 2η ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή.

Ο Ιωσηφίδης θα αντιμετωπίσει τον Δανό Μόιλερ και σε περίπτωση που νικήσει θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Τούρκο Σελέμ.

Στα ρεπεσάζ των 65κ. θα αγωνιστεί και ο Βαγγέλης Μπούκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 9-4 στον προκριματικό γύρο από τον Μπράγκα. Ο Τούρκος προκρίθηκε στον τελικό κι έστειλε τον Μπούκη στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Φιλανδό Καουχάνεν.

Τέλος στα 48κ. ο Γιώργος Μικρόπουλος ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Στουπάκεβιτς (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.