Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Τιμή μου να είμαι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας”

“Τιμή μου να είμαι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας”

Έτοιμος να ξεπεράσει την κούραση και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ, είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μίλησε αποκλειστικά στο welovesports για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, ενώ τόνισε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, παρά την κούραση που υπάρχει.

“Οι Ευρωπαϊκού Αγώνες είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για όλους και ειδικότερα για την επιτραπέζια αντισφαίριση, καθώς δίνει τρεις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχει κούραση γιατί είναι τέλος της σεζόν, άλλα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και εγώ και ο Γιάννης Σγουρόπουλος.”

Ο πρωταθλητής μας, μίλησε και για την επιλογή του από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι ο σημαιοφόρος της χώρας μας στουςγώνες.

“Είναι η υψίστη τιμή νομίζω για οποιονδήποτε αθλητή να είναι ο σημαιοφόρος της χωράς του. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει να είμαι εγώ ο σημαιοφόρος της Ελλάδας μας.”