Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Δ.Ο.Ε. -Ε.Ο.Ε. Το πρόγραμμα των Ελλήνων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Το πρόγραμμα των Ελλήνων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Συνεχίζονται και αύριο (27/6) οι πολλές ελληνικές παρουσίες στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, με την ενόργανη γυμναστική και την ποδηλασία να κάνουν πρεμιέρα στη διοργάνωση.

Πρώτος στη μάχη των αγώνων της Λευκορωσίας θα ριχτεί ο Νίκος Μαυρομάτης (09:00), ο οποίος θα λάβει μέρος στο δεύτερο σκέλος των προκριματικών των 50μ. σκιτ στην καραμπίνα.

Την σκυτάλη θα λάβουν οι παλαιστές μας, όπου θα έχουμε τρεις ελληνικές εκπροσωπήσεις. Αρχικά στα -50κ. θα αγωνιστεί η Αθηνά Γαγκτζόγλου που θα αντιμετωπίσει στις 11:40 την Εμίλια Κιρίκου από τη Μολδαβία. Εν συνεχεία θα παλέψει η Ζωή Χατσατούροβα στα -57κ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα αντιμετωπίσει την Μπέντια Γκουν από την Τουρκία. Τέλος στις 12:50 η Κατερίνα Πιτσιάβα θα… μονομαχήσει με τη Σαμπίρα Αλίγιεβα από το Αζερμπαϊτζάν.

Στη μία το μεσημέρι θα κάνουν την πρεμιέρα τους οι Νίκος Ηλιόπουλος και Ελβίρα Κατσάλη που θα λάβουν μέρος στο σύνθετο ατομικό της ενόργανης γυμναστικής σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Τέλος ο Κυπελλούχος Κόσμου στην ποδηλασία πίστας Χρήστος Βολικάκης αναμένεται να αγωνιστεί στις 20:15 στον τελικό του σκρατς, στην πρεμιέρα του στο Μινσκ.