Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ “Όταν παίζεις με τον Ναδάλ, πρέπει να κερδίσεις δυο παίκτες!”

“Όταν παίζεις με τον Ναδάλ, πρέπει να κερδίσεις δυο παίκτες!”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε σύντομα σχόλια για τους κορυφαίους παίκτες του tour. Πιστεύει πως ο Νικ Κύργιος θα μπορούσε να είναι στο Top 3, ενώ χαρακτήρισε… “Rolls Royce του τένις” τον Ρότζερ Φέντερερ!

Νόβακ Τζόκοβιτς: “Το forehand του είναι πολύ καλό. Το backhand του το κάτι άλλο, ένα από τα καλύτερα που έχω δει. Ο έλεγχος και η ακρίβεια στα χτυπήματά του είναι απίστευτα.”

Ραφαέλ Ναδάλ: “Το καλύτερο forehand, η καλύτερη ψυχοσύνθεση, το καλύτερο μαχητικό πνεύμα. Είναι ένας από τους καλύτερους στο tour – πρέπει να κερδίσεις δυο παίκτες, όχι έναν, όταν τον αντιμετωπίζεις.”

Ρότζερ Φέντερερ: “Η ταχύτητα και η κάλυψη του γηπέδου είναι φανταστικά. Το παιχνίδι του δείχνει μπερδεμένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό που σε εξαπατά, φαίνεται ψυχεδελικό. Είναι η Rolls Royce του τένις!”

Ντομινίκ Τιμ: “Με τέτοια ένταση και ταχύτητα, είναι σαν ένας δεξιόχειρας Ναδάλ. Το backhand του με το ένα χέρι είναι πολύ καλό, το forehand του είναι απίστευτο, ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα.”

Αλεξάντερ Ζβέρεφ: “Το σερβίς του είναι εξαιρετικά γρήγορο και δύσκολο να το επιστρέψεις, αλλά μπορεί να γίνει ευάλωτο αν χάσει το πρώτο σερβίς. Επίσης έχει ένα από τα καλύτερα backhand στον κόσμο.”

Νικ Κύργιος: “Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στον κόσμο. Νιώθω πως μπορεί να σερβίρει άσους όποτε θέλει. Αν ήθελε την επιτυχία τόσο πολύ όσο οι άλλοι, θα μπορούσε ήδη να είναι στο Top 3.”

Πηγή: tennisnews.gr