Αρχική ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΚΟΛΦ “Χρυσή” στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γκολφ η Ελλάδα!

“Χρυσή” στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γκολφ η Ελλάδα!

Μια μεγάλη διάκριση πέτυχε η εθνική μας ομάδα γκολφ στη Λιθουανία. Η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο «European Team Shield Golf Championship» .

Κερδίζοντας με 2-1 στον τελικό την Κύπρο η εθνική ομάδα γκολφ της Ελλάδος ανέβηκε στην υψηλότερη θέση του βάθρου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η εθνική ομάδα με τους Βασίλη Κουμπάκη, Γιώργο Παχιαδάκη, Χρήστο Πανταζίδη και Νίκο Παλαμιώτη κέρδισε στα προημιτελικά με 2-1 την Λιθουανία και στα ημιτελικά με 2-1 την Μάλτα.

Στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Κουμπάκη, η Σοφία Καρνέζη, η Αλκυόνη Αχαρίδη, και η Παρασκευή Βέργου πήραν την 6η θέση.

Τα συγχαρητήρια του στην εθνική μας ομάδα έδωσε μέσω twitter, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ ενθουσιασμένος για την σπουδαία επιτυχία είναι και ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας γκολφ, Πέτρος Δούκας ο οποίος δηλώνει:

“Η Εθνική μας Ομάδα Γκόλφ Ανδρών νίκησε στον τελικό του (Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος) «European Team Shield Golf Championship» του European Golf Association, στο Vilnius στη Λιθουανία και πήρε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός μας Ύμνος ακούστηκε στο μακρινό Βίλνιους!

—Και πάλι Εύγε στους αθλητές της Εθνικής μας, Βασίλη Κουμπάκη, Γιώργο Παχιαδάκη, Χρήστο Πανταζίδη, και Νίκο Παλαμιώτη για την πρώτη θέση που κατέκτησαν.

—Και στα κορίτσια της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών• την Κωνσταντίνα Κουμπάκη, την Σοφία Καρνέζη, την Αλκυόνη Αχαρίδη, και την Παρασκευή Βέργου για τη παρουσία τους, την προσπάθειά τους, το αγωνιστικό τους φρόνημα, και την 6η θέση που κατέλαβαν!

—Και στον ακούραστο Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, και Αρχηγό της Αποστολής, Θωμά Τόκα, ο οποίος πολύ αθόρυβα βγάζει πολύ δουλειά! ”