Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ρεκόρ στα 200μ. ο Λιβανός

Ρεκόρ στα 200μ. ο Λιβανός

Ο Κωνσταντίνος Λιβανός αποδεικνύει σε κάθε του κούρσα ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων στο κέριν ξεκίνησε εντυπωσιακά και την προσπάθειά του στα 200μ., στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στην Φρανκφούρτη.

Ο Χανιώτης ποδηλάτης έκανε χρόνο 10.118, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. και σήμερα στις κόντρες θα διεκδικήσει την είσοδό του στην 4άδα και το βάθρο, στην κορυφή του οποίου βρέθηκε και στο πρόσφατο Πρωτάθλημα Ευρώπης (στα μέσα Ιουλίου στην Γάνδη) κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίσθηκε και ο Βασίλης Μαυριγιαννάκης, ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 10.553, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει, καταλαμβάνοντας την 22η θέση.

Ο Παναγιώτης Καρατσιβής κατέκτησε την 13η θέση στα 3.000 μ. ατομικό πουρσουίτ, την τρίτη αγωνιστική ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας των Εφήβων, που διεξάγεται μέχρι και αύριο Κυριακή (18/08) στην Φρανκφούρτη. Χρόνος του Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης 3.19.098.

* Στη Ρουμανία βρίσκεται η Εθνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας που σήμερα και αύριο θα αγωνισθεί στον διεθνή αγώνα Herneacova CXO, θέλοντας να προσθέσει νέους πολύτιμους βαθμούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Στην αποστολή μετέχουν οι ποδηλάτες Δημήτρης Αντωνιάδης, Περικλής Ηλίας, Χαρούν Μολλά και Ηλίας Τσορτουκτσίδης.