Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Έτοιμοι για… μάχη ενόψει Παγκοσμίου! (vids)

Έτοιμοι για… μάχη ενόψει Παγκοσμίου! (vids)

Η επίσημη φωτογράφιση και η media day της Εθνικής ομάδας στίβου, ολοκληρώθηκε και η αποστολή μας είναι πλέον πανέτοιμη για να μεταβεί στη Ντόχα και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Με 15 συμμετοχές θα ταξιδέψει η χώρα μας για το κορυφαίο γεγονός του στίβου και όπως όλοι δηλώνουν στόχος είναι η διάκριση και το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό φάνηκε από τη διάθεση που είχαν οι πρωταθλητές μας. Πειράγματα, γέλιο και γενικά… παιδική χαρά θύμιζε το σκηνικό που επικράτησε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στην παρουσίαση ήταν παρόντες ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Παναγιώτης Δημάκος.

Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστας Φιλιππίδης, Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής και Ραφαέλα Σπανουδάκη μίλησαν στο welovesports για τη συμμετοχή τους στη Ντόχα, αλλά και τους στόχους που έχουν.

Η… μανούλα του επί κοντώ βρέθηκε αρκετό καιρό εκτός δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού, ο οποίος όπως δήλωσε της έκανε αρκετά καλό γιατί τη βοήθησε να ξεκουραστεί και να “γεμίσει” τις μπαταρίες της. Ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τον προπονητής της Αντρέα Τσώνη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αρχικός στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ εν συνεχεία θα προσπαθήσει για ένα καλό πλασάρισμα ανάμεσα σε αθλήτριες που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φιλιππίδη

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή

 

View this post on Instagram

 

Ο @manolo στο @welovesportsgr για τη συμμετοχή του στη Ντόχα

A post shared by We Love Sports (@welovesportsgr) on

Οι δηλώσεις της Ραφαέλας Σπανουδάκη

 

View this post on Instagram

 

Η @rafaelaspanoudaki στο @welovesportsgr αναλύει τους στόχους της ενόψει Ντόχα

A post shared by We Love Sports (@welovesportsgr) on

Photo Credits: intime.gr