Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η “εξομολόγηση” του Κώστα Δουβαλίδη

Η “εξομολόγηση” του Κώστα Δουβαλίδη

Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς στο στίβο, ο Κώστας Δουβαλίδης έκανε έναν απολογισμό, και ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής:

Αναφέρει ο πρωταθλητής μας στα 110 μ. εμπόδια:

Ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα τελείωσε.Μια ακόμη χρόνια έφτασε στο τέλος της. Σίγουρα με υγεία και αυτό είναι το κυριότερο αλλά δίχως να καταφέρω στον αγώνα στόχο μου στην τελευταία κούρσα της χρονιάς να τρέξω με τον τρόπο που ήθελα και σίγουρα αυτό μου αφήνει μια πικρή γεύση. Βέβαια η χρόνια είχε και τα καλά της αλλά όταν βάζεις έναν στόχο θέλεις να τον πραγματοποιείς!Αυτός είναι ο αθλητισμός και έτσι γίνεται!με στόχους!

Παρόλα αυτά αισθάνομαι ευγνώμων γιατί είμαι υγιείς και γεμάτος με διάθεση για να βάλω καινούργιους στόχους και να τους κυνηγήσω σε μια χρόνια που έρχεται γεμάτη με διοργανώσεις και βεβαίως την κυριότερη…Τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο!!!
Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και τον προπονητή μου που καλούμαστε για άλλη μια συνεχόμενη χρόνια να παλέψουμε άλλους 12 μήνες με πολύ προπόνηση και μόχθο!!!

Θα ήθελα σε όλη αυτήν την πορεία να είστε δίπλα μας , να μας στηρίζεται όπως το κάνατε και στον τελευταίο αγώνα μου με την δύναμη σας και τα ευχάριστα μηνύματα που δεχόμασταν από εσάς!!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δραμινούς χορηγούς μου που είναι πάντα δίπλα μου και το κάνουν με αγάπη.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Χαράλαμπο Σδρόλα και την οικογένεια μου όπως και τους φίλος μου που είναι δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια όπως και εσείς όλοι που με γεμίζετε με την θετική σας ενέργεια!!!