Έξαλλος ελληνικός στίβος που αποκλείστηκε από τον Zverev στο τουρνουά τένις Indian Wells

WeLoveSports.gr

Ο Tallon Greekpoor αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο στο τουρνουά τένις Indian Wells. Ο Ολλανδός έχασε σε δύο σετ από τον ισχυρό Γερμανό Alexander Zverev: 6-7 (7), 3-6.

Ο ελληνικός στίβος, νούμερο 27 στον κόσμο, συμβάδισε με τον Γερμανό παγκόσμιο νούμερο 6 στο πρώτο σετ. Μάλιστα, ο Έλληνας Σπούρ πήρε δύο σετ πόιντ στο καθοριστικό τάι μπρέικ, το ένα από τα οποία ήταν σε δικό του σερβίς, αλλά ο Ζβέρεφ το γύρισε.

Όλα έγιναν υπερβολικά για την ελληνική πίστα όταν ο Ζβέρεφ κέρδισε το πρώτο σετ. Με οκτώ δυνατά χτυπήματα, ο θυμωμένος ελληνικός στίβος έσπασε τη ρακέτα του στο σκληρό γήπεδο.

Η ελληνική πίστα σπάει τη ρακέτα σε κομμάτια μετά την ήττα στο πρώτο σετ από τον Zverev

Στο σετ δύο, οι Greek Spoor ανέκτησαν λίγη από την ψυχραιμία τους και οι δυο τους έπαιξαν ισόποσα για αρκετή ώρα. Μέχρι το έβδομο παιχνίδι, όταν ο Ζβέρεφ έσπασε την ελληνική πίστα δύο συνεχόμενες φορές. Μετά από μια ώρα και 45 λεπτά τελείωσε.

Δεν είναι ντροπή να χάσεις από τον Ζβέρεφ. Ο Γερμανός ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά με μια θέση στον ημιτελικό στο Australian Open. Ο Ζβέρεφ θα συναντήσει τον Αυστραλό Alex de Minaur στους όγδοους τελικούς του Indian Wells. Ο νικητής αυτού του αγώνα ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Carlos Alcaraz. Η ελληνική πίστα πάει σπίτι της.

Ο Greek Spoor κέρδισε δύο τίτλους στην καριέρα του, αλλά ακόμα περιμένει την πραγματική του επιτυχία στα masters τουρνουά. Πέρυσι, ο Greek Spoor έφτασε στους δεκαέξι τελευταίους στο τουρνουά masters στο Παρίσι, το καλύτερο του αποτέλεσμα σε αυτό το επίπεδο.

Πέμπτο τουρνουά Grand Slam

Η Greekspor έδειξε ξανά καλό παιχνίδι στο Indian Wells. Αυτό είναι μια ώθηση, επειδή το τουρνουά ονομάζεται επίσης το πέμπτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς.

Αυτό οφείλεται στο τεράστιο γήπεδο με 16.000 θέσεις, τις καλύτερες εγκαταστάσεις και τον προοδευτικό χαρακτήρα του τουρνουά. Για παράδειγμα, το Indian Wells ήταν το πρώτο τουρνουά με σύστημα Hawk-Eye.

Κάθε χρόνο συμμετέχει και σχεδόν ολόκληρη η κορυφή του τένις. Αργότερα σήμερα, ο Δανός Holger Rune (ATP-7) και ο Νορβηγός Casper Ruud (ATP-9) θα ανέβουν στην πίστα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (ATP-1), ο Κάρλος Αλκαράζ (ATP-2) και ο Γιάννικ Σίνερ (ATP-3) είναι επίσης ακόμη στο τουρνουά.

Ο Alcaraz νίκησε τον Καναδό Felix Auger-Aliassime (6-2, 6-3) το βράδυ της Κυριακής σε αυτό που περιέγραψε ως “σχεδόν τέλειο” αγώνα. Ο αήττητος Sinner φέτος νίκησε τον Γερμανό Jan-Lennard Struff (6-3, 6-4).

Ο Αμερικανός Ben Shelton νίκησε τον Αργεντινό Francisco Cerúndolo σε τρία σετ (7-6 (5), 3-6, 7-6 (5)) το βράδυ της Κυριακής και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Sinner.