«Ήρθα πολύ αργά στο παιχνίδι»

WeLoveSports.gr

Ο Ρώσος αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open

Η Arantxa Rus κόλλησε στον δεύτερο γύρο στο Australian Open της Μελβούρνης. Η Άννα Καλίνσκαγια (WTA-75) νίκησε τη Γουέστλαντ (WTA-45) μέσα σε μιάμιση ώρα: 6-1,7-5.

Στον πρώτο γύρο κόντρα στην Καλίνινα, ο Ρους (33) είχε εξυπηρετήσει εξαιρετικά στις στιγμές που είχαν σημασία. καθάρισε και τα δεκατέσσερα break points και νίκησε την Anhelina Kalinina, η οποία έμεινε στην 24η θέση.

Τα πράγματα πήγαν αμέσως στραβά απέναντι στη Ρωσίδα Καλίνσκαγια και το πρώτο σετ χάθηκε χωρίς ευκαιρία. Η Ολλανδή δυσκολεύτηκε επίσης με το σερβίς της στο μέλλον, αλλά το μετέτρεψε σε διαγωνισμό.

Οι Ρώσοι δεν μπορούσαν πλέον να ανατρέψουν το ρεύμα ενάντια στην Καλίνσκαγια: «Το δεύτερο σετ έπαιξε μόνο δικό του παιχνίδι»

Ο Rus επέστρεψε δύο φορές από πίσω, επέζησε από ένα match point στο 4-5, ήρθε δίπλα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τάι μπρέικ.

Έτσι, το έβδομο Australian Open της ολοκληρώθηκε στον δεύτερο γύρο. “Αυτή ξεκίνησε δυνατά και εγώ όχι. Έγινα καλύτερος στο δεύτερο σετ”, είπε ο Rus. “Τότε κινήθηκα καλύτερα και έπαιξα το δικό μου παιχνίδι. Είναι κρίμα που ήρθα πολύ αργά στον αγώνα. Την επόμενη φορά θα πρέπει να είμαι ισορροπημένος”.