Ασιατικοί Αγώνες: Η Νατσούμι Τσουνόντα κατακτά το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ιαπωνίας στο τζούντο γυναικών 48 κιλών

Η Natsumi Tsunoda κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ιαπωνίας στους φετινούς Ασιατικούς Αγώνες, κερδίζοντας την κατηγορία των 48 κιλών στο τζούντο γυναικών.

Η Γιαπωνέζα τζουντόκα Natsumi Tsunoda (πάνω) αγωνίζεται με την Abiba Abuzhakynova από το Καζακστάν κατά τη διάρκεια του τελικού της κατηγορίας γυναικών 48kg στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Η Tsunoda, η οποία έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα σε αυτό το βάρος και έχει ήδη επιλεγεί να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το επόμενο καλοκαίρι, νίκησε την Abiba Abuzhakynova από το Καζακστάν με ippon με κλειδί σταυρού σε λίγο περισσότερο από δύο λεπτά.

Η 31χρονη κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες, αφού είχε κερδίσει τον τίτλο στα 52 κιλά στην Ινδονησία το 2018.

Η τζουντόκα Natsumi Tsunoda ποζάρει με το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ιαπωνίας στους φετινούς Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)