Γκολφ: Η Ayaka Furue 1 βολή πίσω μετά από 3 γύρους στο Meijer Classic

Η κορυφαία Γιαπωνέζα Ayaka Furue έμεινε ένα shot πίσω μετά τον τρίτο γύρο του Meijer LPGA Classic το Σάββατο, καθώς αναζητά τη δεύτερη νίκη της στο tour.

Η νικήτρια του Scottish Open τον περασμένο Ιούλιο, Furue σημείωσε έξι birdies και τρία bogeys για 69 στο Blythefield Country Club στο Μίσιγκαν και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με 14 under.

Η Γιαπωνέζα Ayaka Furue χτυπάει μια μπάλα στο rough στην τρύπα 3 στο Blythefield Country Club κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου του Meijer LPGA Classic στο Belmont του Michigan στις 17 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports)

Η Amy Yang από τη Νότια Κορέα προηγείται μετά από 67 με επτά birdies και δύο bogeys, ενώ η Furue μετανιώνει για τα τρία bogeys της στις τελευταίες έξι τρύπες.

“Το putting μου ήταν πολύ καλό από την αρχή και είχα έναν καλό γύρο”, δήλωσε η Furue. “Είμαι λίγο απογοητευμένη που έκανα τόσα πολλά bogeys στο τέλος. Από τη στιγμή που δεν τερμάτισα στην πρώτη θέση, νομίζω ότι μπορώ να παίξω επιθετικά (την τελευταία ημέρα).

Η Γιαπωνέζα Minami Katsu πέρασε στην κοινή 13η θέση και απέχει έξι βολές από την κορυφή, αφού σημείωσε ένα eagle, επτά birdies και δύο bogeys για 65.