Γκολφ: Η Mone Inami κερδίζει το Japan Classic που συνδιοργανώνεται από το U.S. LPGA

Η Γιαπωνέζα αθλήτρια του γκολφ Mone Inami πέτυχε την Κυριακή ένα 3 under 69 και κέρδισε με μία βολή το Japan Classic, μια διοργάνωση που συνδιοργανώνεται από το αμερικανικό και το ιαπωνικό LPGA Tours.

Η Inami, 24 ετών, κατέκτησε την 13η νίκη της στο εγχώριο κύκλωμα και την πρώτη της από τον Αύγουστο του 2022 με συνολικό σκορ 22 under 266 στο γήπεδο Minori στο Taiheiyo Club στην Omitama, στο νομό Ibaraki.

Η Mone Inami χτυπάει μια μπαλιά κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Japan Classic τουρνουά γκολφ στο Minori Course του Taiheiyo Club στην Omitama, στο νομό Ibaraki, στις 5 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Inami, που έπαιζε στην τελική τριάδα με τους συν-οδηγούς της νύχτας Shiho Kuwaki και Nasa Hataoka, αμφότεροι από την Ιαπωνία, πήρε στην κατοχή του το προβάδισμα με ένα birdie δύο βολών στο 17ο par-5 και χτύπησε par στο 18ο par-4.

Η νίκη για την κορυφαία του LPGA 2020-21 στην Ιαπωνία της απέφερε 300.000 δολάρια.

Η Bae Seon Woo από τη Νότια Κορέα και η Kuwaki ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση μετά από γύρους 67 και 71 αντίστοιχα.

Η Shin Ji Yai από τη Νότια Κορέα (65) και η Lin Xiyu από την Κίνα (67) μοιράζονται την τέταρτη θέση με 20 κάτω από το όριο. Ο Hataoka, έξι φορές νικητής στο αμερικανικό tour, βρίσκεται δύο βολές πίσω στην όγδοη θέση μετά από 74.

Ο Mone Inami πανηγυρίζει τη νίκη του στο τουρνουά γκολφ Japan Classic στο γήπεδο Minori του Taiheiyo Club στην Omitama, στο νομό Ibaraki, στις 5 Νοεμβρίου 2023. ( WeLoveSports)