Γκολφ: Ο δημοφιλής Νοτιοκορεάτης Lee Bo Mee ολοκληρώνει την ένδοξη παραμονή του στην Ιαπωνία

Η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια του γκολφ Lee Bo Mee έπαιξε τον τελευταίο της γύρο στην Ιαπωνία την Παρασκευή, χάνοντας το cut στο Masters GC Ladies.

Η Lee, η οποία έχει δημιουργήσει μια μεγάλη βάση οπαδών στην Ιαπωνία, θα συνεχίσει την καριέρα της στην πατρίδα της μετά από 21 τουρνουά και δύο χρηματικούς τίτλους στο ιαπωνικό LPGA Tour.

Τον Φεβρουάριο, ο Lee δήλωσε μέσω του γραφείου μάνατζμεντ του ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στην Ιαπωνία.

Η 35χρονη από το Suwon ανέκαμψε από το εναρκτήριο 83 της με ένα ισόπαλο 72, αλλά έμεινε πολύ πίσω από τη γραμμή του τερματισμού στο Masters Golf Club στο Miki, στο νομό Hyogo.

Ακολουθούμενη από μια λεγεώνα οπαδών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Lee έκανε δύο birdies έναντι ισάριθμων bogeys στις πρώτες εννέα τρύπες πριν κάνει pars στο υπόλοιπο γήπεδο.

Ο Lee εντάχθηκε στο ιαπωνικό tour το 2011 και ήταν πρώτος στη λίστα χρημάτων το 2015 και το 2016. Δεν κατάφερε να κάνει το cut σε κανένα από τα οκτώ τουρνουά της φέτος.

Η Νοτιοκορεάτισσα αθλήτρια του γκολφ Lee Bo Mee (3η από αριστερά, πρώτη σειρά) ποζάρει για φωτογραφίες αφού έπαιξε τον τελευταίο γύρο της στην Ιαπωνία στο Masters GC Ladies στο Miki, στο νομό Hyogo, στις 20 Οκτωβρίου 2023. ( WeLoveSports)