Γκολφ: Ο Kensei Hirata κερδίζει τον πρώτο του μεγάλο τίτλο στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα PGA

Ο Kensei Hirata κρατάει το τρόπαιο του νικητή μετά τον τελικό γύρο του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος PGA στο Eniwa Country Club στην Eniwa, Hokkaido, στις 30 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)

Ο Kensei Hirata πέτυχε ένα 1 under 71 την Κυριακή και κέρδισε το Japan PGA Championship, τον πρώτο του μεγάλο τίτλο και τον δεύτερο συνολικά στο JGTO Tour.

Ο Hirata έγινε ο νεότερος νικητής του Japan PGA Championship μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, στα 22 του χρόνια και 246 ημέρες, με σύνολο 11 under 277, δύο βολές μπροστά από τους Taiga Semikawa και Takumi Kanaya, στο Eniwa Country Club στην Eniwa του Hokkaido.

Ο κάτοικος της Νομαρχίας Οσάκα έκανε πέντε birdies, εκ των οποίων τα τέσσερα μεταξύ των αριθμών 12 και 17, έναντι τεσσάρων bogeys στον τελευταίο γύρο για να κερδίσει πενταετή εξαίρεση και έπαθλο 30 εκατομμυρίων γιεν (213.000 δολάρια).

Ο Νοτιοκορεάτης Ryu Hyun Woo τερμάτισε μόνος του στην τέταρτη θέση με 8 κάτω από το όριο. Οι Keita Nakajima και Ryo Ishikawa ήταν μεταξύ των τεσσάρων παικτών που μοιράστηκαν την πέμπτη θέση λίγο πιο πίσω.

Τον Μάιο, ο Hirata κατέκτησε την πρώτη νίκη της επαγγελματικής του καριέρας στο Mizuno Open.

Ο Kensei Hirata παίζει μια βολή στη 18η τρύπα κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος PGA στο Eniwa Country Club στην Eniwa, Hokkaido, στις 30 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports)