Γκολφ: Ο Ryutaro Nagano 6 βολές από την 8η θέση μετά τον 3ο γύρο του U.S. Open

Ο Ιάπωνας Ryutaro Nagano βρίσκεται έξι βολές πίσω από την πρώτη θέση και ο Hideki Matsuyama δύο βολές πίσω μετά τον τρίτο γύρο του U.S. Open το Σάββατο, καθώς κυνηγούν τους Αμερικανούς Wyndham Clark και Rickie Fowler που προηγούνται.

Ο Ναγκάνο, που έκανε το ντεμπούτο του στο τουρνουά, σημείωσε 2 under 68 και ανέβηκε στην όγδοη θέση στο τρίτο major της σεζόν του PGA Tour που διεξάγεται στο North Course του Los Angeles Country Club, με τρία birdies, τρία bogeys και ένα chip-in eagle από το rough στην όγδοη τρύπα.

Ο Ιάπωνας Ryutaro Nagano χτυπάει μια μπάλα έξω από το bunker στην 14η τρύπα κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου του U.S. Open στο North Course του Los Angeles Country Club στις 17 Ιουνίου 2023. ( WeLoveSports)

“Ήμουν τυχερός που έκανα ένα chip-in eagle στην όγδοη τρύπα και τα πράγματα απλά έκαναν κλικ στην πρώτη εννιάδα”, δήλωσε ο Nagano, ο οποίος έχει 1-0 στις τελευταίες έξι τρύπες του.

“Δίστασα λίγο προς το τέλος, αλλά συνολικά ήταν ένας πολύ καλός γύρος. Νομίζω ότι θα είμαι νευρικός την τελευταία μέρα, αλλά ελπίζω να το απολαύσω”.

Ο Matsuyama έκανε έξι birdies έναντι τριών bogeys για ένα 67άρι. Προσπαθεί να προσθέσει ένα δεύτερο μεγάλο στη συλλογή του μετά την κατάκτηση του Masters το 2021. Βρίσκεται στην 12η θέση.

“Τα χτυπήματά μου ήταν λίγο άστοχα, αλλά ήμουν ακόμα σε θέση να δημιουργήσω ευκαιρίες και ήταν καλό που μπόρεσα να τις μετατρέψω”, δήλωσε ο Matsuyama.

Ο Clark σημείωσε 69 για να πάρει την πρωτιά από τον Fowler, ο οποίος σημείωσε 70 με even-par. Ο Ιρλανδός Rory McIlroy βρίσκεται ένα σουτ πίσω στην τρίτη θέση.