Γκολφ: Ο Saso κοινός 2ος, ο Hataoka 4ος στη 2η ημέρα του Evian Championship

Η Γιαπωνέζα Yuka Saso έφτασε σε απόσταση ενός χτυπήματος από την κορυφή και στην κοινή δεύτερη θέση στο Evian Championship μετά τον δεύτερο γύρο της Παρασκευής, ενώ η Nasa Hataoka είναι ένα χτύπημα πιο πίσω και στην κοινή τέταρτη θέση.

Στην τέταρτη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, η Saso, νικήτρια του U.S. Women’s Open 2021, έκανε επτά birdies, τρία bogey και ένα double bogey για ένα 2 under 69 στο Evian Resort Golf Club.

Η Γαλλίδα Céline Boutier προηγείται με 7-under 135, ακολουθούμενη από τη Saso και την Ταϊλανδή Patty Tavatanakit, η οποία έγραψε 67 στον δεύτερο γύρο.

Η Hataoka ισοφάρισε αυτό το 67 με έξι birdies και δύο bogeys για να βρεθεί σε ισοβαθμία με την Gaby Lopez από το Μεξικό και την Αμερικανίδα Alison Lee.

Η Yuka Saso από την Ιαπωνία παίζει μια βολή στην πρώτη τρύπα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του τουρνουά γκολφ Evian Championship στο Evian Resort Golf Club στο Evian-les-Bains, Γαλλία, 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports

Η Nasa Hataoka από την Ιαπωνία παίζει ένα χτύπημα στην 13η τρύπα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του τουρνουά γκολφ Evian Championship στο Evian Resort Golf Club στο Evian-les-Bains, Γαλλία, 28 Ιουλίου 2023. ( WeLoveSports) == WeLoveSports