Επιτραπέζια αντισφαίριση: Ο Ιάπωνας Χιράνο νίκησε στον τελικό του Ζάγκρεμπ το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Σουν

Η Γιαπωνέζα Miu Hirano κέρδισε με 4-3 την κυρίαρχη παγκόσμια πρωταθλήτρια Sun Yingsha από την Κίνα στον τελικό του απλού γυναικών του τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Contender Zagreb στην Κροατία την Κυριακή.

Η Hirano κέρδισε με 4-11, 11-9, 6-11, 11-7, 7-11, 14-12, 11-6. Η Sun βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης από τον Ιούλιο του 2022 και κέρδισε το μονό γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής τον Μάιο.

Η Miu Hirano από την Ιαπωνία αντιδρά κατά τη διάρκεια του τελικού του απλού γυναικών εναντίον της Sun Yingsha από την Κίνα (δεν απεικονίζεται) στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Contender Zagreb στις 2 Ιουλίου 2023 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. (Pixsell/MB Media/Getty/ WeLoveSports)

Ο Σαν νίκησε τον Χιράνο στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους, σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Στην κούρσα μεταξύ των Ιαπώνων παικτών για τις δύο θέσεις στο μονό γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου έτους στο Παρίσι, η Hirano βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Hina Hayata, η οποία έχασε από τη Sun στον ημιτελικό μια μέρα νωρίτερα.