Η αμέλεια κοστίζει στον Σουηδό τενίστα Mikael Ymer ενάμιση χρόνο αποβολή

Ο Σουηδός τενίστας Mikael Ymer τιμωρήθηκε για 18 μήνες λόγω επανειλημμένης αποτυχίας να αναφέρει πού βρίσκεται. Το λεγόμενο πού βρίσκεται είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε έλεγχο ντόπινγκ εκτός αγώνων.

Η διεθνής ομοσπονδία τένις ITF είχε πάει στο CAS αφού προηγουμένως ένα ανεξάρτητο δικαστήριο είχε αθωώσει τον Ymer. Στη συνέχεια, το CAS έκρινε ότι ο παίκτης δεν είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του τον Απρίλιο του 2021, τον Αύγουστο του 2021 και τον Νοέμβριο του 2021. Τα δύο πρώτα ραντεβού ο Ymer παραδέχτηκε, αλλά ένιωσε ότι δεν υπήρξε αμέλεια την τελευταία φορά.

Γουίμπλεντον τρίτος γύρος

Ο Ymer είναι ο σημερινός αριθμός 51 στον κόσμο και έχει ήδη συναντήσει αρκετές φορές έναν Ολλανδό αντίπαλο αυτή τη σεζόν. Τόσο στο Ρότερνταμ όσο και στο Ρόσμαλεν υποκλίθηκε για την Tallon Grepes. Έχασε και από τον Botic van de Zandschulp στο Ντουμπάι, αλλά ήταν το αφεντικό στο γρασίδι του Eastbourne.

Στο Γουίμπλεντον, το τελευταίο τουρνουά για τον Σουηδό για την ώρα, έφτασε στον τρίτο γύρο κερδίζοντας τον πρώτο δεκάδα του Τέιλορ Φριτς. Σε αυτό έχασε από τον Κολομβιανό Daniel Elahi Galan.