Η απαγόρευση κυκλοφορίας αναστατώνει τον Τζόκοβιτς στο Wimbledon, ο Ρούμπλεφ για πρώτη φορά προημιτελικούς

Τροποποιήθηκε

Ο κάτοχος του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάζεται άλλο ένα σετ για να φτάσει στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Κόντρα στον Hubert Hurkacz, ο Σέρβος προηγήθηκε με 7-6 (6), 7-6 (6), 0-0 το απόγευμα της Κυριακής, όταν το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί.

Ο Hurkacz, δέκατος όγδοος στην κατάταξη, δεν έκανε εύκολο το νούμερο δύο στον κόσμο. Κατέληξαν σε δύο εξαιρετικά διασκεδαστικά σετ (στο πρώτο ο Hurkacz πήρε μάλιστα πέντε σετ πόντους) που κέρδισε οριακά ο Τζόκοβιτς.

Επειδή κατά τη διάρκεια του τουρνουά χόρτου στην Αγγλία το τένις μπορεί να παιχτεί αργότερα από τις 23:00 λόγω όχλησης για τους κατοίκους της περιοχής, ο αγώνας διακόπηκε μετά το δεύτερο σετ. Αύριο η συνέχεια.

Η σκληρή νίκη του Ρούμπλεφ

Μετά από ένα συναρπαστικό πεντάσετερ, ο Andrej Rublev έφτασε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Wimbledon. Ο Ρώσος νούμερο επτά στον κόσμο κέρδισε τον Aleksandr Boeblik με 7-5, 6-3, 6-7 (6), 6-7 (5), 6-4.

Ο Boeblik (26ος στην κατάταξη), που πρόσφατα νίκησε τον Roeblev στον τελικό του τουρνουά χόρτου στο Halle της Γερμανίας, εναλλάσσει highlights και άσους (39 συνολικά) με διπλά σφάλματα (όχι λιγότερα από 14) και περίεργα άστοχα. Με δύο διπλά σφάλματα στη σειρά, ο ρωσικής καταγωγής Καζάκ αποφάσισε το πρώτο σετ.

Ο Ρόμπλεφ έπαιξε καλά, σημείωσε μόνο 21 άστοχα και δεν έπαθε θραύση, αλλά παρ’ όλα αυτά έγινε πεντάσετ επειδή ο Μπόμπλικ απέκλεισε δύο ματς στο τέταρτο σετ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ήταν πολύ ευμετάβλητος, από το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ρόμπλεφ.